alternative domain: zamunda.ch
Peer 2 Peer Community - Zamunda.NET
   

ЗАМУНДА ГОВОРИ - БЛОГЪТ


PSS - Провокативни, Страхотни, Сразителни!
25
Apr
2014


Точно такива са музикантите от група PSS. Съвсем наскоро те направиха нещо невиждано досега в България - първия live streaming концерт на българска група, излъчван в реално време в Youtube директно от звукозаписно студио.

В онлайн концерта си младите артисти представиха 6 авторски парчета , сред които и последния им сингъл "Мечта". А ето и линк към видеото на целия концерт.

Pimp Switch Sequence са страшно амбициозни и талантливи музиканти, които започват да набират популярност сред рок публиката.

Определението, което те дават за музиката си е обобщение за суровата енергия и темперамента им , а именно - алтернативен рок с блус и прогресив мотиви.

Няма да крием, че на нас много ни харесват, но емоцията ни се смеси с вълнуващо удовлетворение и още по-силна амбиция, когато прочетохме личната позиция на китариста на групата относно свободното споделяне и каузата на Zamunda.NET.

“Вече от 9 години се занимавам с музика, като наскоро завърших магистратура по музикален бизнес мениджмънт в Лондон. Аз съм голям меломан и като такъв често се замислям над основните неща за музиката в България. Повечето музиканти смятат, че торент сайтовете са една от причините за положението в нашата музикална индустрия, но това не e задължително така. За една млада и неизвестна група, торент сайтовете могат да бъдат само в плюс. Хората научават за съществуването на групата и обогатяват своята музикална култура. Те слушат нещо което е било недостъпно за тях до сега. Торент сайтовете са добър инструмент за един проект да стане толкова голям, че да може да изкарва пари от концертите и турнетата си. Трябва да си доста алчен, за да не пускаш музиката си безплатно.”

Наистина е страхотно, когато самите артисти разбират нашата кауза и осъзнават, че свободната дистрибуция е сериозен инструмент за популяризиране и увеличаване на продажбите им.

За Сандра, Лени, Светльо и Константин музиката е мечта, а ние от Zamunda.NET, както и Вие , нашите потребители, помагаме за популяризирането на тази мечта.

В момента групата е в Гърция, където записва новия си летен хит. Парчето се очаква да излезе в края на месец май.

0 коментара / видяно 5714 пъти
Коментари
няма добавени коментари

Не може да пишеш втори пореден коментар.
ДРУГИ ТЕМИ ОТ БЛОГА
Оратница е първата група, която ще популяризира своята музика в Zamunda.NET
Ексклузивният албум на група Оратница е вече факт
„Армаган – долината на смъртта“ – един завладяващ филмов проект, в който всеки от вас може да се включи
ЕКСКЛУЗИВНО! Оратница с първия си професионален видео клип
Рут Колева с невероятно ново парче! Ексклузивно в Zamunda.NET


БЛОГ АРХИВ
2015
Октомври
Септември
Август
Юли
Юни
Май
Април
Март
Февруари
Януари
2014
Декември
Ноември
Октомври
Септември
Август
Юли
Юни
Май
Април
Март
Февруари
Януари
2013
Ноември
Октомври
Септември
Август
Юли
Юни


Support Zamunda.NET with Bitcoins. Our wallet address is 15bxA9ZuiCGnQb1MzFAD8pQ2LHhddMGaTD