alternative domain: zamunda.ch
Peer 2 Peer Community - Zamunda.NET
   

ЗАМУНДА ГОВОРИ - БЛОГЪТ


„A berry in the sky” – един филм за приключенческия дух на едно момиче
10
Jul
2014

"А Berry in the Sky" e филм за момичето което пътува, лети, не се страхува, знае, цени, усеща, търси, живее, мечтае, иска, създава, променя и искрено се наслаждава.

Филма "А Berry in the Sky"е self-financed & non-profit organized със съдействието на един куп приятели, които Веси е помествала неведнъж в различни публикации и в кредитите на филма.


Веси, която през 2010 е снимала филма Infinity Himalaya, в Непал, получава предложение от официалните представители на GoPro за България да заснеме нещо по нейн избор. Досега тя винаги е била зад кадър и решава, че има какво да разкаже и покаже. За целта организира малък екип и с 2 приятелки заминава за вълшебния Oludeniz, Turkey, където в продължение на 4 дни разгръща умения, лети, снимат и се зававляват. Христина Вердева, също помага като camerawoman с наземните кадри.

В началото идеитe на пилотката са за заснемане на промо клип с който да представи уменията си на бъдещи спонсори за финансиране на нещо по-мащабно.
В краткия филм "A Berry in the Skу", има продуктовото позициониране на WildBerries - the female crew that makes a difference in the extream sports in Bulgaria. Веси симпатизира на Wildberries, поради което използва бранда с цел представяне на една от възможностите за реклама на потенциалния спонсор/бранд. Първата ѝ идея била логото на световната природозащитна организация WWF, но после научава за девойките от WildBerries и решава да "удари рамо" на тяхната кауза.

„A Berry in the Sky” е високо оценен от българското GoPro crew, благодарение на което беше представен с премиера на XCo Film Fest, през февруари, но излезе в мрежата 3 месеца по-късно, поради уреждане правата за супер приятната музика на Parov Stellar и DubFx, която със сигурност е още една пречина филмчето да се зареджда в YouTube playlist отново и отново.


Плановете на Веси за краткия филм е посланията в него, позитивното усещане и приключенски дух да достигнат до колкото се може повече хора и да участва на Banff Film Fest и други фестивали от тази величина.

5 коментара / видяно 18856 пъти
Коментари
# acrobatalha написа на 2017-08-03 08:15:04
yeassssss"
# nikolay945 написа на 2015-01-07 11:26:58
:D
# gruiu написа на 2014-08-08 21:06:58

sa6oka написа:

Tъпа платена реклама..
Поне си напишете, че статията е спонсорирана! Не е коректно спрямо лоялните потребители.Да бе! Сега ще направят милиони от "лоялните потребители" на Замунда, които вече се редят на опашка да си купят филма. Велик мислител!
# kalnia написа на 2014-08-02 18:49:54
А ти с какво си ощетен, от тази "Тъпа платена реклама..."?
# sa6oka написа на 2014-07-22 16:50:29
Tъпа платена реклама..
Поне си напишете, че статията е спонсорирана! Не е коректно спрямо лоялните потребители.

Добави коментар
ДРУГИ ТЕМИ ОТ БЛОГА
Оратница е първата група, която ще популяризира своята музика в Zamunda.NET
Ексклузивният албум на група Оратница е вече факт
„Армаган – долината на смъртта“ – един завладяващ филмов проект, в който всеки от вас може да се включи
ЕКСКЛУЗИВНО! Оратница с първия си професионален видео клип
Рут Колева с невероятно ново парче! Ексклузивно в Zamunda.NET


БЛОГ АРХИВ
2015
Октомври
Септември
Август
Юли
Юни
Май
Април
Март
Февруари
Януари
2014
Декември
Ноември
Октомври
Септември
Август
Юли
Юни
Май
Април
Март
Февруари
Януари
2013
Ноември
Октомври
Септември
Август
Юли
Юни


Support Zamunda.NET with Bitcoins. Our wallet address is 15bxA9ZuiCGnQb1MzFAD8pQ2LHhddMGaTD