alternative domain: zamunda.ch
Peer 2 Peer Community - Zamunda.NET
   

ЗАМУНДА ГОВОРИ - БЛОГЪТ


Потребителите на Zamunda.NET направиха албума „Оратница“ Top Seller!
03
Feb
2014

Седем месеца след нашата първа публикация тук, представяща Оратница, стигнахме до следващият крайпътен камък в нашата мисия - да докажем, че свободната дистрибуция е сериозен инструмент за популяризиране и увеличаване на продажбите на творците.

Едноименният албум на групата, в следствие на публикацията в Zamunda.NET и споделеното съдържание, е достигнал до престижната позиция Top Seller в един от най-популярните и престижни сайтове за онлайн дистрибуция на музика - CDBaby.com. Статистиката, която нашите приятели от Fusion Embassy споделиха, показва че точно вие – феновете, дошли от Zamunda.NET, сте допринесли основно за този резултат.

Благодарим ви и обещаваме и в бъдеще да ви представяме страхотни творци!

82 коментара / видяно 89236 пъти
Коментари
# djekster написа на 2014-03-30 20:03:42
Здравейте екип на Замунда!

Не намерих къде другаде да пиша и за това ще го пусна като коментар тук.

От известно време се чудя защо няма опция за филмите да се търси по година (тази, която е в скоби до заглавието) това би ми спестило много време.

Например искам филмите от 2013 или от 2014 година, сега трябва да прегледам много страници и да гледам между филми от 70', 80' и т.н. години.

Не знам да има такава опция, ако все пак е налична, къде мога да я видя.

Благодаря!
# flirt777 написа на 2014-03-24 16:50:40
Браво! Одобрявам и подкрепям всички подобни начинания! се така
# 4i4koto написа на 2014-03-21 23:58:20
Като за начало ще Ви кажа : Привет.
Напълно съгласен съм с последния коментар. След като прочетох 79 писания и в точно два-три беше споменато нещо за групата или албума им. Та започвам с критиката.
"Тцърни Очи" - вокалите правят впечатление.
"Шарена Гайда" - гайдата е уникална.
"Пуста Младост" - много посредствено изпълнение, предпочитам версията на Иван Шопов (COOH a.k.a. БALKANSKY) и Теодосий Спасов.
"Бях пил Вино" - кавала и гайдата са добре разделени в ляв и десен пан. Само не разбрах, какво му е дръм'енд'бейс на целия трак като е в размер 3/4-ти.
"Витоша" - имам някои идеи, които ще подобрят звука и трака ще стане много по-интересен.
"Мари Марийко" - дръм елементите са добре направени, по мое мнение на това му се вика гръм'енд'бяс и има малко по-разчупено звучене.
"Еленко" - това с вокалите вече го чухме... нещо ново? А да, диджеридуто - това е новото и е интересно направено.
В останалите парчета нищо не ме грабна, че да ги коментирам.
В заключение като музикален критик и човек, който се занимава с музика от дълги години ще кажа само няколко думи дали си струва да си купя CD-то. Да и Не. Да, защото им е първо издание на групата и е поне малко интересно. Не, защото има какво още да се желае. Прекалено монотонно е всичко направено, скалъпено е на бързо. Трябва им развитие на песните (кулминация, затишие пред буря и прочие). Използвайте повече въображението си за тази цел и не правене повече кавъри, за да се харчите по-добре. Пробвайте с нещо авторско следващият път, но за тази цел Ви трябва човек, който да пише нотния текст. Като за дебютен албум - става, но ако и следващият е по същият начин направен - нямам думи.
Ако прецените и имате нужда от човек, който се занимава с компютърно генерирана музика - аз съм насреща.

С Уважение: BC Rec.
# TPEHEPA написа на 2014-03-20 22:17:59
Всички пишат важни и хубави неща в Коментарите , с което се гордея и аз.
НИ НИТО едно от написаното не е относно албума на стрийт-групата.  Всъщност и аз не разбрах - албум ли е , песен ли е някаква.?.  За ЗАМУНДА - да : и на протест и на бой и на нож. Но да се мъчи един новоназначен модер да популяризира в сайта двама от приятелите си , не е тема която да  ''грабне'' дванайсетина хиляди. Всеки е виждал един нов торент , филм , колко сваляния има [сваляния = интерес от потребители].
А кой и защо - изчакайте да видите написаното след този коментар.
В заключение пак се връщам на първите редове с които почнах : радвам се и съм горд с хората които пишат и не изпитват страх или притеснения от Делян Свинята , Боко Тиквата - агент БУДА, агент ТАРА, Цецо Шлифера, агент Гоце, мис Пиги от Монтана ..
                                                   С нужното неУВАЖЕНИЕ към последните : Ваш ТРЕНЕРА.

# dimitar8411 написа на 2014-02-04 19:00:53
От както съм регистриран в ,,Заемунда" сам спрял да гледам телевизия дори си подарих телевизора на майка си закрих всички договори с тв доставчици.Гледането на тв е изгубено време безвъзвратно да не говорем че е и зомбиращо ,психо атака към потребителя.Управление на процеси в обществото.Опитват се отдавна да ударят, сринат ,закрият торентите защото са им трън в задните меки части на тялото.Не могат да управляват,насочват съзнанието на потребителя ,да трупат печалби и ВЛАСТ.Със забрани и задължения не се изгражда здраво общество повярвайте имам опит  и сам го изживял това време.Бъдете нащрек влас имеещите винаги ще се мъчат да приглушат, затворят ,забранят всяка форна на свободен избор на личноста.Както пишеше някога на едни плакати врагъг не спи а врагът това е власта на управляващите ни сега и преди или всички който са против свободата на личноста.Сам да избираш кое е хубаво или лошо и собствен морален кодекс.Подкрепям екипа на Замунда и никога досега не съм ходил на протести но ако се опитат да ограничат или забранят или нещо подобно достъпа до Замунда,това ще е последната капка и мисля ,че ще стане като в Украйна.сигурен съм просто и се обръщам към екипа на сайта-Много хора са зад вас и заради всичките години на радост в трудния ни живот сме там и ще бъдем там!!
# kemalll написа на 2014-02-04 18:39:50
ИЗВИНЕТЕ мЕ ЗА ПРАВОПИС Хора ако ни вземат и торент сайтовете младите българи няма да ни остане нищо буквално тъй като българският младеж (поне 90%) нямаме тази възможност да си позволим да ходим на кино или концерти да не говоря за това че някои не могат да си платят дори тока и водата но дори и тогава можеш спокойно да влезеш в Замунда и да изгледаш това което те интересува.Ако се замислят суперНЕинтелигентните ни политици ще осъзнаят че ако спрат торентите всички ще излезем на улицата и съм сигурен че ще ги убедим както ги убедихме за законопроекта АКТА

# leeroy написа на 2014-02-04 17:45:23
От както съм регистриран в ,,Заемунда" сам спрял да гледам телевизия дори си подарих телевизора на майка си закрих всички договори с тв доставчици.Гледането на тв е изгубено време безвъзвратно да не говорем че е и зомбиращо ,психо атака към потребителя.Управление на процеси в обществото.Опитват се отдавна да ударят, сринат ,закрият торентите защото са им трън в задните меки части на тялото.Не могат да управляват,насочват съзнанието на потребителя ,да трупат печалби и ВЛАСТ.Със забрани и задължения не се изгражда здраво общество повярвайте имам опит  и сам го изживял това време.Бъдете нащрек влас имеещите винаги ще се мъчат да приглушат, затворят ,забранят всяка форна на свободен избор на личноста.Както пишеше някога на едни плакати врагъг не спи а врагът това е власта на управляващите ни сега и преди или всички който са против свободата на личноста.Сам да избираш кое е хубаво или лошо и собствен морален кодекс.
# fl0r1da написа на 2014-02-04 16:24:46
подкрепям екипа на Замунда и никога досега не съм ходил на протести но ако се опитат да ограничат или забранят или нещо подобно достъпа до Замунда,това ще е последната капка и мисля ,че ще стане като в Украйна.сигурен съм просто и се обръщам към екипа на сайта-Много хора са зад вас и заради всичките години на радост в трудния ни живот сме там и ще бъдем там!!
# Melva написа на 2014-02-04 16:20:32
Я са да се изтъкна ( като селска пръчка ) ,че познавам един от бандата. ;)

Сериозно,евалата на пичовете от „Оратница“! Тука в тая държава постоянно се опитват да ни пречупят, ма няма да успеят, охлювите нещастни! Да живее България!
# vidcho написа на 2014-02-04 15:03:10
В затвора всичко наред Президент,Министри,Депутати(офшорки,монополисти,бизнесмени,протежета,номенклатура и други знайни и незнайни величия станали милионери и милиардери по времето на прехода до днес,вън на семействата им от Майка България

1 - 10 | 11 - 20 | 21 - 30 | ... | 61 - 70 | 71 - 80 | 81 - 82
<< Prev      Next >>


Добави коментар
ДРУГИ ТЕМИ ОТ БЛОГА
Оратница е първата група, която ще популяризира своята музика в Zamunda.NET
Ексклузивният албум на група Оратница е вече факт
„Армаган – долината на смъртта“ – един завладяващ филмов проект, в който всеки от вас може да се включи
ЕКСКЛУЗИВНО! Оратница с първия си професионален видео клип
Рут Колева с невероятно ново парче! Ексклузивно в Zamunda.NET


БЛОГ АРХИВ
2015
Октомври
Септември
Август
Юли
Юни
Май
Април
Март
Февруари
Януари
2014
Декември
Ноември
Октомври
Септември
Август
Юли
Юни
Май
Април
Март
Февруари
Януари
2013
Ноември
Октомври
Септември
Август
Юли
Юни


Support Zamunda.NET with Bitcoins. Our wallet address is 15bxA9ZuiCGnQb1MzFAD8pQ2LHhddMGaTD