alternative domain: zamunda.ch
Peer 2 Peer Community - Zamunda.NET
   

ЗАМУНДА ГОВОРИ - БЛОГЪТ


Фънки пънк групата "Муфта" зарадва феновете си с нов видео клип
03
Jul
2014

Група „Муфта” полага началото на своето съществуване през лятото на 2009 г. в Созопол, като повече от година е единствено ъндърграунд явление. През този първоначален период Димитър Иванов (китара, вокали) и Данаил Колев (перкусии) създават и популяризират първите песни на групата.

В началото на 2011 г. към тях се присъединяват Мартин Кондев (барабани, вокали) и Влади Михайлов (бас). Музикалната муфта придобива сериозни измерения и бандата изгражда своя настоящ облик. Впоследствие Мартин е заменен на барабаните от Бисер Овчаров - Барни.

Музикалният си стил група „Муфта” нарича „фънки-пънки“ с примеси на ска, реге и дори хип-хоп, споени с остротата на изобличението и смеха на самоиронията в текстовете на песните, засягащи парещи теми от съвремието ни.

Група „Муфта” – самообявила се за „групата на народа” – поема сериозен обществен ангажимент и извън музикалните си изяви. Музикантите подкрепят инициативи, свързани с опазването на околната среда, борбата с неграмотността, бедността и духовната нищета.
С ясната си гражданска позиция група „Муфта” изразява възгледите на огромната група от млади хора, които живеят и искат да живеят в България.

Най-новото видео на група „Муфта“ е вече факт. Видеоклипът е към песента „Тревога“ и е плод на съвместната работа на групата с малдия режисьор Мартин Гунчев.

Група "Муфта" ще свири на откриването на най-големия морски фестивал за годината Funcity, който ще се проведе във Варна между 07 и 13 Юли 2014 г.
Момчетата от "Муфта" ще свирят на 07-ми юли от 20.00 преди хедлайнера Popa Sapka на откритата сцена в Морската градина. Жителите на Варна и посетителите на фестивала ще имат удоволствието да чуят хитовете на групата изпълнени с морски хъс и летен плам.

0 коментара / видяно 5661 пъти
Коментари
няма добавени коментари

Не може да пишеш втори пореден коментар.
ДРУГИ ТЕМИ ОТ БЛОГА
Оратница е първата група, която ще популяризира своята музика в Zamunda.NET
Ексклузивният албум на група Оратница е вече факт
„Армаган – долината на смъртта“ – един завладяващ филмов проект, в който всеки от вас може да се включи
ЕКСКЛУЗИВНО! Оратница с първия си професионален видео клип
Рут Колева с невероятно ново парче! Ексклузивно в Zamunda.NET


БЛОГ АРХИВ
2015
Октомври
Септември
Август
Юли
Юни
Май
Април
Март
Февруари
Януари
2014
Декември
Ноември
Октомври
Септември
Август
Юли
Юни
Май
Април
Март
Февруари
Януари
2013
Ноември
Октомври
Септември
Август
Юли
Юни


Support Zamunda.NET with Bitcoins. Our wallet address is 15bxA9ZuiCGnQb1MzFAD8pQ2LHhddMGaTD